Både Lionel Messi og Luis Suárez har udtalt, at de ønsker at spille i MLS én dag. Nu melder Barcelona-veteran Sergio Busquets sig også ind i koret.

Flere klubber i MLS har tilsyneladende givet Sergio Busquets tilbud. Hidtil har han dog besluttet at afvise dem alle, lyder det fra Fabrizio Romano.

LÆS OGSÅ: Barcelona interesseret i Koulibaly: Nu har Napoli prissat ham

Allerede denne sommer har flere af klubberne angiveligt i sinde at forsøge igen. De skal dog ikke skrue forhåbninger for højt op, da Busquets ikke ønsker at forlade Barcelona.

Derimod har den 33-årige midtbanespiller planer om at spille sin kontrakt ud i Barcelona. Derfor har han altså i sinde at blive i den catalanske storklub frem til sommeren 2023.

Når han ikke længere er under kontrakt med Barcelona, skulle han dog have blikket rettet mod at fortsætte sin karriere i den amerikanske fodboldliga.

Ifølge OnzeTv3 skulle særligt David Beckhams klub, Inter Miami, være interesseret i at hente Busquets. Ligeledes ønsker klubben også at hente Luis Suarez og Lionel Messi.

Netop udsigten til at spille sammen med Messi og Suarez skulle være tiltalende for Busquets. Derfor er han åben for et skifte til MLS-klubben, når hans kontrakt med Barcelona udløber.

LÆS OGSÅ: Chelsea dropper Serge Gnabry til fordel for Barca-stjerne

Der er desuden ikke den store udsigt til, at Barcelona vil forsøge at forlænge med Busquets. Han vil nemlig være 35 år, når hans kontrakt udløber.