Der skal ikke herske nogen tvivl om, at FC Barcelona har gjort brug af de unge spillere i denne sæson. Det er blandt andet Óscar Mingueza, som er endt med at blive en vigtig del af bagkæden, ligesom også den purunge Ilaix Moriba er begyndt at se mere spilletid under Ronald Koeman.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi har fået nok: Revser Barca-fans

Den 23-årige Ousmane Dembélé fortæller, at han er blevet en helt anden person, efter at være kommet sig over sine mange skader, hvorfor han også har spillet fast i angrebet. De unge spilleres dedikation og hårde arbejde skulle være på vej til at blive belønnet, da Sport erfarer, at Barcelona vil belønne dem med nye aftaler.

Især Mingueza og Moriba ligner en forsmag på en kontraktforlængelse. Sport erfarer dog også, at de begge har fået tilbud fra andre klubber, men at de helst vil blive i Barcelona og fortsætte udviklingen. Deres kontrakter løber til henholdsvis 2023 og 2022.

Dembélé kan dog vise sig at blive mere udfordrende end som så.

LÆS OGSÅ: Zidane vil ikke udelukke Cristiano Ronaldo-retur

Han har også kontraktudløb i sommeren 2022, og det forlyder, at Juventus ønsker at hente ham til klubben, men som det ser ud nu, så skulle Barcelona fortsat være første følgevalg for Dembélé.