FC Barcelona vil have et nyt forsøg til at hente ham til klubben, når vi går ind i det nye år. Det kræver, at den nye præsident giver grønt lys.

Det skriver ESPN.

Josep Maria Bartomeu tråde tilbage som præsident, men det har ikke holdt Barcelona fra at styrke klubben bag kulisserne. Der er snak mellem Ramon Planes og Ronald Koeman, hvor de mener, at der mangler en centerback.

LÆS OGSÅ: Starstruck Barca-back: “Wow, det er Messi”

FC Barcelona har forsøgt at hente Eric Garcia til klubben i sommers, men handlen faldt i vasken, da man ikke kunne nå til enighed med Manchester-klubben. Catalanerne agter dog at indgå i en ny dialog om Garcia.

Manchester City takkede nej til en pris på 10 millioner euro, hvor man havde mulighed for 8 millioner euro ekstra. City ønskede en samlede pakke på 20 millioner euro, før de ville lade ham gå.

Kan forlade City gratis

Den 19-årige Eric Garcia står uden kontrakt efter denne sæson, og Barcelona er derfor sikre på, at City vil lade prisen falde, da man ikke ønsker, at han forlader klubben gratis.

Pep Guardiola gør dog sit yderste for at han bliver i Manchester. Pep siger:

“Han ønsker at forlade klubben, men måske vi kan overbevise ham om at blive hos os.”

LÆS OGSÅ: Vieri: Han er fodboldens Harry Potter

Barcelona står uden præsident, og den midlertidige komité har ikke tilladelse til at stå for nye handler. Der står dog i Barcelonas reglement, at man skal afholde valg inden for tre måneder.

Piqué og Lenglet er de eneste centerbacks, der er til rådighed for Koeman, efter Ronald Araujo blev pådrog sig en skade mod Juventus. Han blev taget ud i halvlegen, hvor Frenkie de Jong måtte substituere i forsvaret.

Samuel Umtiti, som ikke har spillet siden juni, er tilbage på træningsbanen.