FC Barcelona vil gerne hente nye spillere til klubben. Inden da er deres prioritet dog at forlænge med fem spillere.

FC Barcelona har allerede taget hul på dette års arbejde med at forlænge med en række spillere. I januar har de nemlig allerede forlænget med Gavi og Marcos Alonso.

LÆS OGSÅ: Barcelona overvejer salg af Ansu Fati – men kun på én betingelse

De er dog langt fra færdige, da der er yderligere fem spillere, de har et ønske om at forlænge med, hvilket de efter sigende ønsker at nå, inden denne sæson er slut. Det skriver Mundo Deportivo.

Først og fremmest har de et ønske om at få den unge Alejandro Balde til at skrive under på en ny kontrakt, hvilket efter sigende skulle nærme sig.

Det er dog ikke kun Balde, som de gerne vil have til at skrive under på en ny kontrakt. De ønsker nemlig også at forlænge med en spiller som Ousmane Dembélé.

Dertil arbejder de også på at forlænge med Inaki Pena, hvilket flere medier har meldt skulle være tæt på at blive en realitet.

Til slut ønsker den spanske klub også at forlænge med både Sergi Roberto og Sergio Busquets, da de begge har kontraktudløb, når denne sæson er overstået.

LÆS OGSÅ: Xavi taler ud om potentiel Messi-retur

Fælles for dem begge er, at de er blevet kædet sammen med flere andre klubber. Det er dog særligt MLS, der har været nævnt som destination for de to klubveteraner.