Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er nogle spillere i Barcelona, der har haft en fremragende sæson. I denne sammenhæng vil man kunne fremhæve spillere som Pedri, men også Ousmane Dembélé har haft en af sine bedste sæsoner i sin Barcelona-tid.

LÆS OGSÅ: Video: Holdkammerater hylder Messi

Han har i den grad fået lagt sine skader bag sig og det er selvom, han spiller mange kampe. Det er derfor ikke overraskende, at Barcelona ønsker at forlænge med stjernen, og de skulle angiveligt ønske at forlænge med ham frem til 2025.

Interessen skulle såmænd også være gensidig fra Dembélés side, da han angiveligt skulle have afvist interessen fra andre klubber. Der er nemlig flere klubber, der har set sig varme på Dembélé, og han har derfor været rygtet væk fra Barcelona flere gange.

Han har dog formået at skifte sine dårlige vaner ud, hvorfor han er blevet meget seriøs om at gøre noget ud af sig selv.

Han har spillet 36 kampe i denne sæson, hvoraf det er blevet til 10 mål. Hvis man kigger på 2018/19-sæsonen, så stod han her noteret for at have spillet 42 kampe, hvor han scorede 14 mål, hvorfor han har lidt vej endnu.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Hans nuværende kontrakt står dog til at udløbe i sommeren 2022, hvorfor han vil kunne skifte gratis næste år, hvis man ikke formår at forlænge med ham. Det vil også betyde, at man kan være tvunget til at sælge, hvis man ønsker at indkassere på ham.