Dembélé har vist sig fra sin bedste side på det seneste, hvorfor Barcelona overvejer at give ham en kort kontrakt.

Ousmane Dembélé trak igen overskrifter efter Barcelonas 4-0-sejr over Athletic Bilbao, hvor han bidrog med et mål og to oplæg.

LÆS OGSÅ: Laporta: Barcelona vil lave egen kryptovaluta

Franskmandens præstationer har givet yderligere anledning til spekulation om hans fremtid, og SPORT skriver nu, at Barcelona overvejer at tilbyde ham en toårig kontrakt.

Avisen skriver, at klubben ‘overvejer at tilbyde ham en kort kontrakt’ og angiver årsagen til dette som værende, at ‘hans lejre vil føle sig mere komfortable’.

Barcelona vil dog ‘kræve, at spillerens agent tager et skridt frem, før forhandlingerne genoptages, ved at fjerne hans krav om et stort honorar’. Det er uklart, om hans agent, Moussa Sissoko, vil acceptere dette.

Angiveligt har Dembélé ‘gentaget over for Xavi, at han ønsker at blive’. Derudover mener klubben dog, at ‘mangel på tilbud’ samt det faktum, at Barcelona spiller godt igen, kan ligge bag, at han nu er åben for at blive.

LÆS OGSÅ: Napoli vil hente Barcelona-talent

Det står stadig ikke klart, hvad der vil ske med Dembélé, men Barcelona mener dog, at hvis de kan overbevise ham om at sænke sit lønkrav, vil der være en chance for, at han kan blive i klubben.