FC Barcelona er én blandt flere klubber, der har vist interesse for at tilbyde den 19-årige Hugo Ekitike en kontrakt.

De catalanske giganter er med i kampen om at sikre sig Stade Reims-angriber Hugo Ekitikes kontrakt. Det skriver Fichajes, der også skriver, at han er på radaren i flere andre klubber i Europa.

LÆS OGSÅ: Tuchel og Chelsea ‘kan få’ Barca-stjerne, hvis de hæver bud med 70 millioner

Ekitike har arbejdet sig op gennem ungdomsrækkerne i Reims, og fik sin debut for førsteholdet i 2020. Den unge teenager var lejet ud til Vejle BK i anden halvdel af 2020/21-sæsonen, hvor han dog ikke imponerede.

Siden han vendte tilbage til Frankrig i sommer, er den 19-årige Ekitike dog begyndt at vise sit sande potentiale.

Indtil videre har han bidraget med otte mål i 17 kampe i Ligue 1 i denne sæson. Derudover har han også bidraget med tre oplæg. Hans flotte præstationer har skabt interesse fra flere europæiske klubber, herunder Barcelona.

Barcelona er på jagt efter en ny angriber i dette transfervindue, da de har mistet Sergio Agüero. Den argentinske stjerne har nemlig været nødt til at gå på pension, da han har fået diagnosticeret hjerteproblemer.

Luuk de Jong har formået at imponere siden årsskiftet, men der er dog ikke den store forventning om, at han bliver i Barcelona efter denne sæson. Derfor vil der være brug for forstærkninger til toppen i den catalanske klub.

Barcelona har fortsat spillere som Memphis Depay og Martin Braithwaite, men begge spillere har haft svært ved at præstere på et konsekvent plan. Derfor skulle Xavi være meget ivrig efter at hente en ny 9’er til klubben.

Xavi har angiveligt gjort det klart for klubbens ledelse, at han ønsker at hente Alvaro Morata i Juventus. På det seneste har der dog været forlydender om, at det er vanskeligt for de catalanske giganter.

LÆS OGSÅ: Ronald Araujo er klar til at forlænge med Barcelona – på én betingelse

Dette har fået dem til at identificere andre muligheder, hvilket har fået dem til at rette blikket mod den 19-årige Ekitike.