FC Barcelona er på jagt efter en afløser for brasilianske Neto, da det forventes, at han forlader klubben denne sommer.

Neto har selv et ønske om at forlade den spanske klub, da han ønsker at finde en klub, hvor han kan være førstemålmand. Barcelona er desuden også indstillet på at sælge ham.

– LÆS OGSÅ: Barcelona udser City-profil som alternativ for Marcos Alonso

Som afløser skulle den catalanske klub have et godt øje til Luis Maximiano, der står mellem stolperne hos Granada. Det skriver den spanske avis Mundo Deportivo.

Den 23-årige portugisiske keeper har gjort et godt indtryk på flere klubber, efter han i 2021/22-sæsonen kunne bryste sig af at være den målmand, der lavede flest redninger.

Maximiano er ikke gået ubemærket hen af ​​Barcelona. Den portugisiske keeper er dog især af interesse, eftersom hans frikøbsklausul netop er blevet skåret i halv.

Granada spillede nemlig ikke en god 2021/22-sæson, hvilket har medført, at de er rykket ned fra La Liga. Dette har også medført, at Luis Maximianos frikøbsklausul er gået fra 25 millioner euro til 12,5 millioner euro.

Barcelona forventes at sælge Neto denne sommer, og som afløser kan de potentielt ende med at hente Luis Maximiano i Granada, om end han ikke er den eneste keeper, der overvejes.

– LÆS OGSÅ: Medie: Christian Eriksen har besluttet sig

Inaki Pena, der har været udlejet til Galatasaray, er nemlig også med i deres overvejelser til at tage over efter brasilianske Neto.