FC Barcelona har planer om at styrke truppen til sommer, hvor det særligt er defensiven, der er i fokus.

Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona ønsker at styrke truppen til sommer. Ligeledes er det alment kendt, at de ønsker at hente César Azpilicueta i Chelsea.

LÆS OGSÅ: Medie: Storklub i dialog med Cristiano Ronaldos agent

Flere spanske medier har skrevet, at en aftale mellem Barcelona og Azpilicueta allerede er på plads. Nu viser det sig dog ikke at være tilfældet.

Den anerkendte transferekspert Fabrizio Romano skriver nemlig, at den catalanske klub har givet Chelsea-forsvareren et tilbud, men at han endnu ikke har svaret.

I et opslag på Twitter skriver han, at Barcelona allerede i december præsenterede ham for et tilbud om en toårig kontrakt med en option på yderligere et år.

Tilsyneladende er César Azpilicueta ikke helt overbevist om, at et skifte til Barcelona er det rette valg, eftersom han endnu ikke har besvaret tilbuddet.

Chelsea håber fortsat på, at de kan overbevise den 32-årige forsvarer om at blive på Stamford Bridge, men han har endnu ikke truffet en beslutning.

LÆS OGSÅ: Thomas Tuchel vil hente Barcelona-stjerne for 370 millioner

Azpilicueta er ikke den eneste Chelsea-forsvarer, som Barcelona har et rigtig godt øje til. De har nemlig også et ønske om at hente Andreas Christensen, som de angiveligt også er i dialog med.