FC Barcelona er klar til at skrue op for sin transferindsats, og har planer om at hente fem nye spillere til klubben i løbet de kommende to uger.

Efter at have solgt en række andele i Barça Licensing & Merchandise (BLM), har den spanske klub fået en stor pose penge, der kan tages i brug i forbindelse med sommerens indkøb.

– LÆS OGSÅ: Medie: Martin Braithwaite kan få ophævet kontrakt

For at sikre, at de ikke går glip af de indkøb, de har i sinde at lave, er de nu klar til at skrue op for deres transferindsats, ved at hentet hele fem spillere til klubben indenfor to uger. Det skriver SPORT.

Helt konkret skulle der være tale om Robert Lewandowski, der er den klare prioritet for Barcelona. Inden han kan hentes til klubben, kræver det dog, at Barcelona kan nå til enighed med Bayern München.

Hertil er der også tale om hhv. Andreas Christensen og Franck Kessie, som Barcelona er nået til enighed med. Her handler det i højere grad om at få dem registreret i truppen.

Endvidere ønsker de også at hente både Cesar Azpilicueta og Marcos Alonso. Begge spanske forsvarere har dog kontrakt med Chelsea, hvorfor Barcelona skal overbevise dem om et salg.

– LÆS OGSÅ: Gareth Bale er på radaren i tre PL-klubber

Chelsea skulle være åbne for at sælge både Azpilicueta og Alonso, men det kræver dog, at Barcelona er klar til at betale, hvad den engelske klub kræver for dem.