FC Barcelona er tæt på at nå til enighed med Inigo Martinez om et skifte til sommer, og det kan ende med at få betydning for Eric Garcia.

Der er meget, der tyder på, at Inigo Martinez er på vej til FC Barcelona. Til sommer udløber hans kontrakt med Athletic Bilbao, og dette ønsker Barcelona at udnytte.

Hvis det bliver en realitet, at Martinez bliver hentet til Barcelona, er den catalanske klub tvunget til at sælge ud af truppen, for at kunne registrere ham.

Ifølge journalist Javi Miguel kan det ende med at få konsekvenser for Eric Garcia, da alt tyder på, at det bliver ham, der skal forlade klubben, hvis Martinez bliver hentet til Camp Nou.

Martinez har i lang tid været på radaren i Barcelona, da han bliver set som en ideel afløser for Gerard Piqué, der besluttede at indstille sin karriere sidste år.

Det faktum, at de kan hente ham på en fri transfer, er en medvirkende årsag til, at Barcelona har et godt øje til ham. Det betyder nemlig, at de ikke skal ofre penge på at bringe ham til klubben.