FC Barcelona har planer om at hente flere nye spillere til Camp Nou denne sommer. En af dem, de vil hente, er franske Jules Koundé.

Til trods for, at Jules Koundé skulle have gjort det klart, at hans præference vil være at skifte til Barcelona denne sommer, kan det blive vanskeligt at realisere dette.

– LÆS OGSÅ: Udset som Piqué-afløser: Nu afviser han PL-klubber til fordel for Barcelona

Den franske forsvarer er nemlig ikke en billig herre at købe fri, hvilket ikke hænger synderligt godt sammen med, at Barcelona har finansielle vanskeligheder.

Chelsea skulle også have et rigtig godt øje til Jules Koundé, og med den nylige overtagelse af klubben, har Thomas Tuchel og co. fået en stor sum penge at købe ind for.

Derfor vil Premier League-klubben næppe have problemer med at finde pengene til at købe Koundé. Helt så let kommer Barcelona næppe til at have det.

Ikke desto mindre lydet det nu, at den spanske klub er klar til afgive sit første bud. Ifølge den anerkendte journalist Gerard Romero har Barcelona planer om at afgive et bud på 60 millioner euro plus en spiller i bytte.

Blandt de spillere, der kunne blive tilbudt i bytte, er både Sergino Dest, Francisco Trincao og Clement Lenglet. Fælles for alle tre spillere er, at de har været rygtet væk fra klubben denne sommer.

– LÆS OGSÅ: Christian Eriksen slår fast: Her vil jeg spille

Det vides dog ikke, om Sevilla har interesse i at få en spiller i bytte. Oprindeligt har der været forlydender om, at de skulle kræve omtrent 80 millioner euro for Koundé.