FC Barcelona har ikke råd til at købe Raphinha, da Leeds formåede at blive i Premier League. Derfor bliver hans frikøbsklausul ikke aktiveret.

I lang tid så det ud til, at Leeds ville rykke ned fra Premier League. Hvis det var sket, ville Raphinhas frikøbsklausul på 25 millioner euro være blevet aktiveret.

LÆS OGSÅ: Skal afløse Sergio Busquets: Barca vil hente PL-stjerne

Såfremt dette blev aktuelt, var Barcelona klar til at udløse klausulen, så de kunne hente ham til Camp Nou. Det bliver dog næppe en realitet, nu da de skal betale fuld pris for brasilianeren.

Ifølge Fichajes er der en forventning om, at Leeds ikke vil slippe ham for mindre end 40 millioner euro denne sommer. Det er et beløb, der ganske enkelt er for højt Barcelona, hvis økonomi fortsat er hårdt ramt.

Dette har resulteret i, at de er begyndt at se i retning af alternativer. Det forventes nemlig også, at Ousmane Dembélé forlader klubben, ligesom man ikke har planer om at købe Adama Traoré.

Dette har angiveligt få dem til at kigge i retning af Adnan Januzaj, der har kontraktudløb i Real Sociedad denne sommer. Det skriver Fichajes også.

LÆS OGSÅ: Xavi har bedt disse 4 spillere finde ny klub

Den 27-årige belgiske winger vil derfor kunne hentes på en fri transfer, men det er dog ikke blot på Camp Nou, at han er på radaren. Efter sigende er der også interesse for Januzaj i både Sevilla, Villarreal og Valencia.