Det er ikke lang tid siden, at sommerens transfervindue lukkede i. Det er dog ikke ensbetydende med, at der er sat en stopper for rygterne om, at nye spillere er på vej til Barcelona. Nu er der forlydender om, at de ønsker at hente Youri Tielemans.

LÆS OGSÅ: Barcelona bekræfter: Braithwaite skal opereres

Det er Mundo Deportivo, der skriver, at den catalanske klub vil hente Tielemans, da han er en ung spiller med gode kvalifaktioner. Desuden siges det, at han har de kvaliteter, der skal til for at spille i Barcelona.

Derudover påpeges det også, at hans kontrakt med Leicester løber frem til sommeren 2023. Ifølge Mundo Deportivo har Tielemans desuden ikke nogen interesse i at forlænge sin kontrakt med den engelske klub.

Dertil skriver avisen, at den spanske klub i lang tid har holdt øje med Tielemans, mens Koeman også er af den opfattelse, at det er en spiller han kan bruge.

Tidligere på sommeren forsøgte Barca at hente Wijnaldum, men han besluttede sig i stedet for at skifte til PSG. Senere fik Barcelona tilbuddet om at hente Saul fra Atletico Madrid, men denne handel endte dog heller ikke med at blive til noget.

Da man i sidste del af sommerens transfervindue endte med at sælge den fysisk stærke Ilaix Moriba, mistede Ronald Koeman dermed yderligere af den fysik på midtbanen, som han i lang tid har efterspurgt mere af.

LÆS OGSÅ: Skal gøre plads til Mbappé: Real Madrid er åbne for bud på offensiv profil i januar

Derfor kan Youri Tielemans vise sig som værende en oplagt mulighed for Barcelona, hvis de har et ønske om at forstærke midtbanen. Det er dog langt fra kun Barca, der har vist interesse for Tielemans, der også er på radaren i flere Premier League-klubber og i Real Madrid.