Frenkie de Jong nærmer sig et sommerskifte, og Barcelona er derfor gået på jagt efter en afløser for hollænderen.

Der er mere og mere, der tyder på, at Frenkie de Jong siger farvel til FC Barcelona denne sommer. Han skulle være åben for et skifte til Manchester United, og Barcelona skulle være åbne for at sælge ham.

LÆS OGSÅ: Juventus giver Pogba kontrakttilbud: Så meget tilbydes han

I og med, at der er en stor chance for, at den unge midtbanespiller forlader Camp Nou til sommer, er Barcelona nødt til at finde sig en spiller, der kan afløse ham.

Til dette formål har de allerede en klar favorit i form af Bernardo Silva, der i øjeblikket spiller for Manchester City. Den portugisiske spiller har dog givet udtryk for, at han ønsker at finde sig en ny klub, der er tættere på hans familie i Portugal.

Ifølge avisen Mundo Deportivo er det Silva, der skulle stå øverst på listen over potentielle afløsere for Frenkie de Jong, men det kræver, at den catalanske klub kan finde pengene til at købe ham fri af hans kontrakt i City.

Silva skulle være åben for at forlade City denne sommer, da han – som sagt – har et ønske om at spille i en klub, der er tættere på familien Portugal.

LÆS OGSÅ: Kan blive makker med AC: Barca interesseret i ghanesisk forsvarer

Derudover er der også stor konkurrence om hans position i Manchester City, hvorfor han ikke er garanteret spilletid i samme omfang, som han ville være i Barcelona.