FC Barcelona har i sinde at hente flere nye spillere til truppen denne sommer. Hvis de skal nå i mål med dette, er de dog nødt til at sælge ud først.

I denne forbindelse er der flere spillere, der har været nævnt som potentielle salg. Nu lyder det dog, at det især er tre spillere, der vil blive prioriteret at få solgt denne sommer.

– LÆS OGSÅ: Medie: Martin Braithwaite kan få ophævet kontrakt

Dette er dog ikke ensbetydende med, at det er de eneste salg, der kan komme til at ske denne sommer, da der er mange spillere, der har været rygtet væk fra den catalanske klub.

Ifølge mediet Cadena SER vil Barcelona dog prioritere at skille sig af med de to forsvarsspillere Samuel Umtiti og Clement Lenglet, mens det også skulle være af prioritet at komme af med Martin Braithwaite.

Fælles for alle tre spillere er, at der er interesse for dem fra andre klubber, men hidtil er der ingen af dem, der har virket synderligt interesserede i at acceptere et tilbud fra en anden klub.

Som følge heraf, har der dog nu været tale om, at Barcelona skulle gøre sig tanker om at betale sig ud af problemet. Det vil de ganske enkelt gøre, ved at ophæve deres kontrakter.

– LÆS OGSÅ: Robert Lewandowski afviser to storklubber

Det kræver dog, at de kan indgå en aftale med de tre spillere, da den spanske klub sandsynligvis ikke ønsker at betale spillerne de fulde beløb, de har til gode i deres kontrakter.