FC Barcelona har planer om at skille sig af med flere spillere denne sommer – og fire af dem vil de gerne af med, inden de tager hul på pre-season.

Hvis Barcelona skal gøre sig forhåbninger om at hente nye spillere til klubben denne sommer, er de nødt til først at skille sig af med nuværende spillere.

LÆS OGSÅ: Manchester United tilbød 4 spillere i Frenkie de Jong-byttehandel

Den spanske klub er klar til at tage afsked med flere spillere denne sommer, men der er især fire spillere, som de rigtig gerne vil sende videre.

Faktisk er de så ivrige efter at skille sig af med dem, at de håber på at kunne sælge eller udleje dem, inden der bliver taget hul på pre-season i midten af juli.

Til trods for, at de skulle være åbne for at udleje de fire spillere, foretrækker de dog at sælge dem permanent indenfor de næste par uger.

Ifølge 90min er det Samuel Umtiti, Martin Braithwaite, Oscar Mingueza og Riqui Puig, som den spanske klub gerne vil skille sig af med forud for pre-season.

Det kan dog vise sig at blive vanskeligt, selvom flere klubber har vist interesse. De fleste klubber ville dog foretrække at hente spillerne på en lejeaftale.

LÆS OGSÅ: Bekræfter: Richarlison solgt til PL-klub

Hvis Barca holder fast i, at de vil forsøge at sælge de fire spillere, kan det blive svært at nå det inden pre-season, da det er begrænset, hvor meget interesse, der har været for de fire spillere.