Barcelona er åbne for at sælge ud af defensiven, for at gøre plads i lønbudgettet. Det kan betyde, at de siger farvel til Sergino Dest.

FC Barcelona kan potentielt ende med at sige farvel til Sergino Dest i dette transfervindue. De arbejder fortsat på at gøre plads i lønbudgettet, så de kan registrere Ferran Torres.

LÆS OGSÅ: Kan snart være fortid i Barcelona: To klubber vil have Braithwaite

Ifølge El Nacional er Barcelona åbne for et salg af Sergino Dest, og han kan meget vel blive den næste spiller, der forlader Camp Nou. Den 21-årige spiller er nemlig faldet ned i hierarkiet under Xavi, der ikke har været imponeret af højrebackens defensive færdigheder.

Da Dani Alves er blevet registreret i truppen, og spillere som Oscar Mingueza, Ronald Araujo og Sergi Roberto også kan spille som højreback, er Barcelona åbne for at tage afsked med Dest i denne måned.

Den amerikanske spiller har tidligere ikke været interesseret i at forlade klubben. Derimod ville han blive i klubben, hvor han ønskede at kæmp kæmpe sig til en fast plads i startopstillingen under Xavi.

Ifølge El Nacional har hans syn på sagen dog ændret sig på det seneste. Han skulle være åben for et skifte til en klub, hvor han kan spille med om trofæer. Han har været rygtet til Bayern München, men et skifte til Chelsea virker som det mest sandsynlige.

The Blues er nemlig på jagt efter en ny forsvarer, der kan give dækning i begge sider af defensiven. I denne forbindelse har det et godt øje til den tidligere Ajax-spiller, da de mener, at han er en ideel spiller til denne rolle.

Angiveligt skulle de være klar til at betale 30 millioner euro for ham, men Barcelona er ikke klar til at sælge til denne pris. Joan Laporta mener nemlig, at han er 60 millioner euro værd, hvilket er svarende til næsten 450 millioner kroner.

På trods af dette, skulle den catalanske klub være klar til at give slip på Dest i dette transfervindue, hvis Chelsea hæver deres bud til 40 millioner euro. Det er svarende til cirka 300 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: PSG vil hente Barcelona-angriber som afløser for Mauro Icardi

Det vides dog ikke, om Chelsea er villige til at hæve deres bud. Thomas Tuchel siges dog at være stor fan af Dest, hvorfor han potentielt kan overtale ledelsen til at hæve deres bud på den amerikanske forsvarer.