FC Barcelona vil sælge to spillere til Chelsea, for at skrabe penge sammen til købet af Erling Haaland.

Den catalanske storklub har forklaret Chelsea, at de er åbne for et salg af både Sergino Dest og Ousmane Dembélé. Pengene fra salget af de to spillere skal gå til at finansiere købet af Erling Haaland. Det skriver Football.London.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona interesseret i Bayern München-profil

Det er velkendt, at der er finansielle problemer i La Liga-klubben. De forsøger fortsat at styrke deres trup, men det er vanskeligt for den spanske klub. Det blev igen bevist med købet af Ferran Torres.

På trods af den dårlige økonomi, har Barcelona sat sig for, at de vil kæmpe med om Erling Haaland. Her kommer de til at kæmpe med andre storklubber såsom Manchester City, Liverpool og Chelsea, der alle er interesserede i at hente Erling Haaland.

For at nå i mål med dette, er de dog nødt til at sælge ud af deres nuværende trup. Det er her, at Sergino Dest og Ousmane Dembélé kommer ind i billedet. De to spillere ønsker de nemlig at sælge i dette transfervindue.

Ifølge AS-journalist Javi Miguel, er det dog ikke blot Dest og Dembélé, der kan ende med at blive solgt. De er også åbne for at sælge Memphis Depay – enten i dette eller i sommerens transfervindue.

Memphis har tidligere været en favorit under Ronald Koeman, men han har ikke fået samme status under Xavi. Derfor er Xavi også indstillet på at tage afsked med ham samt Dembélé og Dest.

Ifølge The Telegraph er Xavi og co. klar til at sende ham afsted på et lejeophold. Det kræver dog, at der er indskrevet en obligatorisk købsoption i lejeopholdet på den 21-årige, så han kan sælges til sommer.

LÆS OGSÅ: Afsløret: Her er de 10 bedst betalte fodboldspillere i 2022

Et salg af Dembélé kan dog vise sig at blive svært. Hans agent har nemlig understreget, at han ikke har intentioner om at forlade Barcelona i dette transfervindue. Memphis skulle derimod være åbne for at forlade Camp Nou i nærmeste fremtid.