FC Barcelona ser ikke ud til at være færdige med deres transferaktiviteter i dette vindue. De ønsker nemlig også at udleje Oscar Mingueza.

Der er kort tid til, at vinterens transfervindue lukker i. Det ser dog ikke ud til, at Barcelona er færdige med deres transferaktiviteter. Derimod ønsker de fortsat at udleje Oscar Mingueza. Det skriver Mundo Deportivo.

LÆS OGSÅ: Landshold vil hente Guardiola som træner

Der er op til flere klubber, der har vist interesse for at hente den unge forsvarsspiller. Efter sigende har han fået tilbud fra både Celta Vigo, Hertha Berlin, Mallorca samt Valencia.

Sidstnævnte skulle være af interesse for Mingueza, men han er dog ikke Valencias primære transfermål. Derimod er han deres plan B. Mingueza vil derfor kun være aktuel for dem, hvis de ikke kan hente deres primære transfermål.

Barcelona har dog planer om at inkludere en helt særlig og usædvanlig klausul i kontrakten, hvis de ender med at udleje den 22-årige forsvarsspiller i dette transfervindue.

Denne klausul skal sikre, at den klub, der lejer Mingueza, skal betale en fast sum til Barcelona, hvis han ikke spiller et vist antal kampe i resten af denne sæson.

Formålet med at indskrive denne klausul i kontrakten er, at de kan sikre, at Mingueza ikke bliver udlejet til en klub, hvor han blot kommer til at sidde på bænken.

LÆS OGSÅ: Fatis skade kan få betydning for Barcas transferaktiviter: Vil hente denne spiller

Det vides endnu ikke, om Oscar Mingueza har interesse i at blive sendt på et lejeophold. På det seneste har han nemlig fået spilletid under Xavi på grund af skader i defensiven.