FC Barcelona er en af de klubber, der viser stor interesse for Inter-stjernen, som rygtes væk fra Serie A-klubben til sommer.

Inter er åbne for at give slip på ham til sommer, til trods for at han for nylig skrev under på en kontrakt, der kan holde ham i Milano helt frem til juni 2026.

LÆS OGSÅ: Declan Rice har besluttet sig: Vil til denne klub

Ifølge Gazzetta dello Sport har det medført, at Barcelona er begyndt at kigge i retning af Inter, da de er meget seriøse omkring at hente Marcelo Brozovic til sommer.

I denne sæson har Simone Inzaghi fundet en måde, hvorpå Inter Milan kan spille uden Brozovic, da han i stedet har valgt at gøre brug af Hakan Calhanoglu og Henrikh Mkhitaryan.

Af denne grund skulle den italienske klub være klar til at sende ham videre til en ny klub til sommer – og her skulle Barcelona være en af de klubber, der viser interesse for at hente ham.

De er dog ikke ene om at vise interesse for ham, da han også er på radaren i både Real Madrid og Chelsea, hvorfor der kan være lagt i ovnen til en transferkamp mellem de tre klubber til sommer.

LÆS OGSÅ: Real Madrid overvejer at bruge Vinicius Junior i byttehandel

Inter er – som sagt – åbne for at sende ham videre til sommer, men kræver en pris på omtrent 30 mio. euro, hvis det skal blive en realitet. Det svarer til ca. 223 mio. kr.