Lionel Messi er manden, der tager FC Barcelonas straffespark og frispark, og det har flere gange medført, at han har scoret nogle fremragende mål, men i forhold til, hvad man tidligere har set fra ham, så er denne sæson noget skuffende.

LÆS OGSÅ: FC Dallas-spiller: “Jeg kysser Messis fødder, hvis han skifter til MLS”

Det så man igen i gårsdagens opgør mod Paris Saint-Germain, hvor han fik muligheden for at bringe Barcelona på 2-1, da de fik tildelt et straffespark. Han kunne dermed lægge bolden an og se Keylor Navas i øjnene.

Det endte dog som bekendt med, at Lionel Messi brændte. Det er dog værd at notere, at der i kølvandet på straffesparket har været noget af en debat, da mange mener, at Barcelona skulle have haft omspark, herunder en tidligere topdommer.

Og kigger man på Barcelonas statistik, så har de brændt 40 procent af deres straffespark i denne sæson, hvis man kigger på tværs af alle turneringer. De har i alt fået 15 straffespark, hvoraf syv af dem har været i Champions League.

LÆS OGSÅ: Overgår Messi: Braithwaite topper La Liga-statistik

I La Liga har Barcelona fået seks straffespark, men kun scoret på tre af dem. Det har dog ikke været Messi alle gangene, da også Braithwaite og Griezmann har brændt, herunder mod Eibar og Betis.