Bayern Münchens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, har i et interview med tyske Bild bekræftet, at de har en aftale med den franske forsvarer Dayot Upamecano om, at han til sommer vil skifte RB Leipzig ud med Bayern München.

LÆS OGSÅ: Prisen for Dembélé kan overstige 1 milliard kroner i aften

I løbet af det seneste halve år er RB Leipzigs Dayot Upamecano blevet rygtet til et stort antal klubber i Europa. Meget tyder dog på, at det nu er slut med at jagte den franske forsvarer, da han – som sagt – til sommer vil skifte fra RB Leipzig til Bayern München.

“Jeg kan bekræfte, at Upamecanos skifte til Bayern er klar. Vi er meget glade, og vi har haft mange gode snakke med Dayot og hans agent gennem flere måneder,” lød det fra Hasan Salihamidzic, da han udtalte sig til tyske Bild.

På trods af dette, er det dog hverken blevet meldt noget ud af Bayern München eller RB Leipzig om den kommende aftale. Der vil dog sandsynligvis blive frigivet mere information inden for den kommende tid.

LÆS OGSÅ: Manchester United-spiller imponerer: Solskjær overvejer kontraktforlængelse

Den 22-årige Dayot Upamecano har været fast mand i truppen for RB Leipzig siden 2017. I sin tid i klubben har han spilet 139 kampe på tværs af alle turneringer. I de 139 kampe har han desuden bidraget med fire mål og tre oplæg.