Bayern München har afvist, at der selv en lille sandsynlighed for, at det er deres nuværende træner Hansi Flick, der skal overtage jobbet som tysk landstræner. Rygtet er startet, da Joachim Löw stopper som tysk landstræner til sommer, efter at have haft stillingen i fem år.

LÆS OGSÅ: Skidt nyt for United: Her er Haalands drømmedestination

Det er den 61-årige Joachim Löw, der selv har meddelt, at han stopper efter sommerens EM-slutrunde. Naturligvis har dette sat gang i heftige spekulationer. Flere trænere har været nævnt, hvilket omfatter Liverpools Jürgen Klopp, men især Bayern München-træner Hansi Flick har været et varmt navn.

I en årrække var han nemlig assistenttræner for Joachim Löw, hvilket har været med til at sætte yderligere gang i rygterne. Nu har Bayern München-bossen Karl-Heinz Rummenigge dog lukket ned for rygterne.

“Jeg har fortalt Flick, at vi er meget tilfredse med ham. Vi har tænkt os at færdiggøre det, vi blev enige om i kontrakten. Det har jeg fortalt Hansi klart og tydeligt,” siger Karl-Heinz Rummenigge til Welt am Sonntag og fortsætter:

“At Hansi Flick fortsætter i Bayern er ikke bare sandsynligt. Det er fakta,” runder han af til Welt am Sonntag.

LÆS OGSÅ: United-legende forklarer: Dette var Cristiano Ronaldos problem i England

Hansi Flick tog over som træner i Bayern München i november 2019. Siden har de både vundet det tyske mesterskab, den tyske pokalturnering og Champions League.