Da Lionel Messi fik sin kontrakt lækket, og det blev offentliggjort, at han fra 2017 og frem til sommer vil have en samlet indtjening på cirka fire milliarder danske kroner, førte det til latter hos direktøren i den tyske storklub Bayern München.

LÆS OGSÅ: Real Madrid leder efter afløser til Sergio Ramos

I et interview med Corriere Delle Sera har Karl-Heinz Rummenigge nemlig givet udtryk for, at han mener, at det høje beløb er et resultat af en række fejl, der er sket gennem en række år, hvor både spillere og agenter er blevet tilgodeset for meget. Det skriver det spanske medie Marca.

“Jeg grinte. Jeg kan kun lykønske ham (Messi, red.), fordi han har formået at skaffe sig sådan en astronomisk kontrakt,” lød det fra Rummenigge, hvilket blev fulgt op med:

“Gennem de sidste 10 år har vi alle lavet fejl, fordi vi har brugt flere og flere penge på spillere og agenter. Pandemien har vist, at vi er nødt til at gå tilbage til en mere rationel model. Jeg håber, det er muligt, men det bliver ikke nemt.”

Dernæst kom han også ind på, at et lønloft kan blive en potentiel løsning, da det vil medføre, at spillerne ikke kan få lige så store lønninger, som mange spillere får i dag.

“Måske tidspunktet nu er det rette til at lave et nyt initiativ og rette op på det, som vi har lavet de sidste 10 år,” sagde Karl-Heinz Rummenigge også ifølge spanske Marca.

LÆS OGSÅ: Alaba bekræfter Bayern-exit: “Penge var ikke en faktor”

Det tyder dog ikke på, at alle er enige med Karl-Heinz Rummenigge, da der eksempelvis har været rygter om, at både Manchester City og Paris Saint-Germain er klar til at tilbyde Messi en stor løn til sommer.