Bayern München-ikonet Lothar Matthäus har langet ud efter FC Barcelona i en samtale, der faktisk handlede om Jude Bellingham.

Det er ikke første gang, at det er sket, at der er nogen, der langer ud efter FC Barcelona, efter købet af Robert Lewandowski denne sommer.

LÆS OGSÅ: Haaland vil have lønforhøjelse: Så meget kræver han

Nu har endnu én dog meldt sig ind i koret, og denne gang er det Bayern München-legenden Lothar Matthäus.

Han kom med en bemærkning om den catalanske klub i en samtale, der egentlig handlede om, at Borussia Dortmund-stjernen Jude Bellingham sandsynligvis snart forlader klubben.

Den tidligere tyske midtbanespiller forklarede, at han er sikker på, at Bellingham snart skifter Bundesligaen ud med Premier League, da det ‘der alle pengene er’.

Dernæst sendte han også en stikpille i retning af Barcelona, som har købt Lewandowski, selvom de har svært ved at få finanserne til at hænge sammen.

“Han forlader snart Borussia for Real Madrid eller et hold i Premier League, hvor alle pengene er,” sagde han ifølge Marca.

LÆS OGSÅ: Han er Xavis primære transfermål: Nu vil United stjæle ham

“Hvis du ikke har penge, er det eneste hold, der kan købe, Barca, der ikke har en euro, men de henter Lewandowski,” sagde han også med et grin.