Kasia Lenhardt dannede indtil for en uge siden par med Jerome Boateng fra Bayern München. Hun er nu fundet død i en lejlighed i Berlin, skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

De skriver, at der ikke er noget ved dødsfaldet, som skulle indikere, at der har været en kriminel handling involveret.

Daily Mail skriver ligeså, at Kasia og Jerome slog op for en uge siden. Det skulle have været et meget bitter brud, hvor de to op til flere gange langede ud efter hinanden i pressen samt på de sociale medier.

Jerome Boateng har anklaget hende for at have afpresset ham til at være i et forhold med hende. Han har ligeså fortalt, at hun har alkoholproblemer, mens hun har omtalt Bayern München-midtstopperen som "djævlen".

"Kasia blev min kæreste ved at ødelægge mit forhold til min ekskæreste Rebecca og min familie, samt ved at afpresse mig. Så jeg besluttede mig for at blive sammen med Kasia og prøve at få det til at fungere. Det var kun på grund af pres fra Kasia, at vi offentliggjorde vores forhold. Det var ikke mit valg. I løbet af vores forhold truede Kasia mig ofte med, at hun ville ødelægge mig. Hun truede mig med, at hun ville ødelægge min karriere og med, at jeg ville miste mine børn," skriver Bild inden dødsfaldet.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

Den nu afdøde Kasia Lenhardt påstod, at de gik fra hinanden, da Boateng havde været hende utro.