Julian Nagelsmann og co. er på jagt efter unge talenter, der kan hentes til Bayern München, hvor de selv får mulighed for at forme dem.

Dette har resulteret i, at den tyske storklub har valgt at rette blikket mod FC Barcelona. Her skulle de nemlig have fået sig et godt øje til den unge Iker Cordoba, skriver Sport1.

Den blot 16-årige spiller har allerede gjort sig bemærket ved at være en meget alsidig spiller, der kan spille flere roller. Han kan nemlig indtage rollen som både centerback, venstreback samt som defensiv midt.

Han er endnu ikke nået til at spille på et højt niveau, da han er fysisk underlegen i forhold til sine jævnaldrende, lyder det fra Sport1. Til trods for dette, skulle Bayern München være meget interesserede i at hente ham til Tyskland.

Angiveligt skulle den 16-årige Cordoba også have taget et stort spring højdemæssigt på det seneste, hvilket kun har været med til at Bayern har skruet op for deres interesse.

Cordoba kan bryste sig af at være teknisk begavet, intelligent og hurtig, hvorfor Bayern München mener, at de kan hente en fremtidig stjerne, ved at bringe ham til Allianz Arena.

Hvad der også er med til at gøre det interessant for den tyske klub er, at han kun har kontrakt frem til sommer. Det vil sige, at han kan hentes ganske gratis, hvis ikke han når at skrive under på en ny kontrakt med Barcelona.