Bayern München skal onsdag aften spille mod Paris Saint-Germain i den første af to Champions League-kvartfinaler. Desværre for den tyske storklub, kommer de dog til at måtte undvære et par spillere til kampen.

LÆS OGSÅ: Økonomisk underlegne: Milan kan miste stjernemålmand til denne klub

Først og fremmest bliver cheftræner Hansi Flick nødt til at klare sig uden sin ubestridt bedste angriber, Robert Lewandowski, da han er ude med en skade. Denne skade pådrog den polske stjerne sig i løbet af landskampspausen.

Derudover bliver Hansi Flick og Bayern München også nødt til at klare sig uden offensivspilleren Serge Gnabry. Han har nemlig også sluttet sig til listen over utilgængelige spillere.

Den tyske hurtigløber er nemlig blevet testet positiv for coronavirus, hvorfor han ikke kan deltage i opgøret. Det har den tyske storklub selv meldt ud på deres hjemmeside.

“Serge Gnabry, 25, er testet positivt for coronavirus. Bayern-angriberen klarer sig godt. Han er i isolation i sit hjem,” skriver Bayern München.

Tidligere på dagen gav Hansi Flick en skadesopdatering i forbindelse med et pressemøde. Han nævnte han blot, at Serge Gnabry ikke var udtaget til troppen. Ydermere sagt han, at han havde en øm hals, og efterfølgende har det vist sig, at han er smittet med coronavirus.

LÆS OGSÅ: Vil væk: Disse tre storklubber meldes interesserede i David De Gea

Det er ikke første gang, at han er blevet testet positiv. Det blev han nemlig også i efteråret, men her viste det sig dog at være en falsk positiv.