Bayern München-stjernen mener, at Paul Pogba bliver uretfærdigt kritiseret. Det har fået ham til at sammenligne Pogba med sin tidligere holdkammerat fra Bayern.

Kingsley Coman siger, at Pogba skaber balance på holdet. Han er der dermed ikke for at score målene for Manchester United.

Paul Pogba kom til Manchester United fra Juventus, hvor mange mente, at Pogba skulle tage United ind i en ny storhedstid.

Han mangler stabilitet

Der har da også været små glimt af dygtighed, hvor han har lignet en verdensklasse spiller, men han har fortsat problemer med at være stabil, og han blev tilbageholdt af en skade i sidste sæson.

Bruno Fernandes synes at være blevet Manchester Uniteds nye frontfigur på midtbanen, og efter Ole Gunnar Solskjær hentede Donny van de Beek, er Pogba tvunget til at præstere.

Kingsley Coman kender til, at have store forventinger på sin skuldre, hvor han blandt andet har repræsenteret Paris Saint-Germain, Juventus og nu, Bayern München. Han er dog overbevist om, at Pogba ikke fortjener at blive kritiseret.

“Jeg kender Paul. Fodbold er lige så meget et mentalt spil, og når vi er med landsholdet, ved jeg, han har det godt. Jeg er ikke i Manchester sammen med ham, så jeg ved ikke, hvordan han har det der, men med landsholdet løsriver han sig fra sine tanker, så han kan spille frit.”

Hertil tilføjer han følgende:

“Det kan være, at presset er steget ham til hovedet. I hans første år hos Manchester United var han den bedste spiller. Han havde flest assists, men folk var stadig ikke tilfredse. De købte ham, og han var dyr, men han er ikke den, der skal score alle målene og levere alle assists. Han skal give balance.”

Sammenlignes med Liverpool-spiller

Coman sammenligner Pogba med sin tidligere holdkammerat, som blev hentet af Liverpool, Thiago Alcantara, som et eksempel på en spiller, som ikke scorer mål, men som gør det, man skal på midtbanen.

“Thiago scorede ikke mange mål for Bayern, men alt andet han gjorde, var så vigtigt for holdet – lige så vigtigt som Lewandowski, der scorede 50 mål.”

Coman og resten af Bayern München-drengene skal forsvare Champions League-titlen, når de onsdag åbner ballet mod Atletico Madrid, og Coman ønsker i den grad at give fansene noget at fejre.