Bayern-stopper drømmer om Manchester United-skifte

Nicolai Busekist — 21. nov 2020 08:35
Foto: Shutterstock

I Manchester United har man i den seneste tid haft svært ved at få den defensive del af truppen til at fungere optimalt. Derfor besluttede man at kaste mange millioner pudn efter Harry Maguire, men det ser dog heller ikke ud til at have løst problemerne for Premier League-klubben.

LÆS OGSÅ: Chris Smalling om skifte: Dybt skuffet

Derfor er der også en god chance for, at Ole Gunnar Solskjær og ledelsen fortsat er på jagt efter forstærkninger til de defensive regioner. Nu viser det sig, at der er en fornuftig mulighed at finde i tyske Bayern München.

Christian Falk, der er fodboldredaktør på den store tyske avis Bild, har nemlig fortalt, at den unge Niklas Süle skulle være stor fan af Manchester United og Premier League.

Af denne grund drømmer den 25-årige Süle, ifølge Falk, også om at skifte Bayern München ud med Manchester United og Old Trafford. For en mand som Solskjær, der har brug for netop en sådan profil, må det være sød musik i ørene.

Det er slet ikke utænkeligt, at det er muligt for Man Utd at lokke forsvareren til England. Süle har nemlig flere gange i denne sæson været henvist til bænken, da de defensive opgaver er blevet overladt til spillere som Jerome Boateng og David Alaba i stedet.

LÆS OGSÅ: United-legende med hårde ord om PL-stjerne

Dog ser det ud til, at David Alaba er på vej væk fra klubben på en fri transfer, hvilket kan give mere spilletid til Niklas Süle. Sker det, er det ikke sikkert, at det bliver helt sål et for Manchester United at lokke ham til England.

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere