Bayern München har måttet indse, at deres bestræbelser på at sikre sig Ronald Araujo fra FC Barcelona ikke vil bære frugt i det kommende januar-transfervindue.

Den 24-årige forsvarsspiller fra Uruguay står øverst på Bayerns ønskeliste. Men ifølge den tyske sportskanal Sky, ser det ud til, at Bayerns håb om at hente Araujo i januar er forduftet.

Bayern München var ellers klar til at lægge hele 450 millioner kroner på bordet for Araujo, men Barcelona har ikke vist interesse i at sælge deres forsvarsprofil.

Denne udvikling efterlader Bayern med få muligheder, og klubben må nu se sig om efter andre alternativer eller vente til sommerens transfervindue, hvor der stadig kan være en chance for at indgå en aftale.

I begyndelsen af december havde Bayerns træner, Thomas Tuchel, og sportsdirektør Christoph Freund en telefonsamtale med Araujo om et muligt skifte. Men Barcelona ser ud til at stå fast i deres beslutning om at beholde spilleren.

Araujos nuværende kontrakt med Barcelona løber til 2026, og der er spekulationer om, at han kan vælge at forlænge denne, hvilket vil gøre det endnu sværere for Bayern at sikre sig hans underskrift.

Ronald Araujo har siden sin ankomst til Barcelona vist sig som en nøglespiller i deres forsvar. Hans fysiske styrke, luftduel-evner og taktiske forståelse har gjort ham til en af de mest lovende forsvarsspillere i europæisk fodbold.

For Bayern München ville hans tilføjelse have været et betydeligt boost i deres bestræbelser på at dominere både den tyske Bundesliga og den europæiske scene.