Det er de færreste klubber, der er i stand til at få fingrene i spillere som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo og Neymar. Inter Miami, som David Beckham er medejer af, forventer dog ikke, at det bliver svært at sælge idéen om et skifte til superstjernerne.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

“For at være ærlig, så er det ikke et svært pitch. Man siger bare ‘Miami’, og så vil de sige: ‘Okay!’, lyder det således,” siger han ifølge ESPN, hvorfor han umiddelbart regner med, at den potentielle livsstil og lækre klima i Miami er nok til at overtale dem.

Han fortalte dog for nogle uger siden, at Inter Miami er på udkig efter netop spillere som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

“Det er uden tvivl den slags spillere, som vi stræber efter at hente til vores klub. Det tror jeg, at fansene virkelig vil sætte pris på. Men du ved… som ejere ønsker vi virkelig at hente spillere hertil, som er motiverede, og som ønsker at vinde. Det er vores prioritet. Med Blaise Matuidi og Gonzalo Higuain har vi spillere, som i vores øjne bidrager til den glitz og glamour, som vores klub har,” kom det fra Beckham.

“Fremadrettet ønsker vi at hente andre spillere ind, hvis vi får muligheden for at hente nogle store navne ind. Du nævnte Leo og Cristiano, som begge har været på toppen i 15 år, på grund af hårdt arbejde. Og Sir Alex Ferguson var en mester i den disciplin. Han hentede ikke altid verdens bedste spiller. Han hentede ikke altid en topspiller. Han købte den spiller, der var rigtig for klubben. Og det, tror jeg, er den ene ting, som jeg tager med ind i vores klub. Spilleren skal være den rigtige.”

LÆS OGSÅ: Medie: Cristiano Ronaldo har besluttet sig ift. Manchester United-comeback

Inter Miami sluttede i sidste sæson på 10.-pladsen i Eastern Conference.