David Beckham giver ikke meget for kritikken af Ole Gunnar Solskjær. Han mener derimod, at hans tidligere holdkammerat gør et ‘fantastisk stykke arbejde’ som manager for Manchester United.

LÆS OGSÅ: Medie: Cristiano Ronaldo har besluttet sig ift. Manchester United-comeback

Efter at have taget over fra José Mourinho i december 2018, har han ganske vist haft sine op- og nedture. Alligevel har han dog sendt United tæt på en top fire-placering for anden gang under sin ledelse.

Beckham spillede sammen med Solskjær i Manchester United fra 1996 til 2003. I denne periode vandt de fem Premier League-mesterskaber. Desuden betyder det også, at de var holdkammerater, da De Røde Djævle vandt Champions League i 1998/99.

“Jeg har læst noget af kritikken, men jeg tænker, at når man er manager i Manchester United, der har haft den succes, som de har haft gennem tiden, så vil man altid blive kritiseret, om det er spillerne, ejerne eller manageren,” siger David Beckham til ESPN og fortsætter:

“Ole har været i gamet langt tid, så han ved, hvordan han skal håndtere kritik. Han er stille, gør sit job, og jeg mener, det er utroligt, hvad han har gjort med Manchester United.”

LÆS OGSÅ: Medie: Ole Gunnar Solskjær vil hente Tottenham-profil

“Resultaterne begynder at komme. Forhåbentligt fortsætter det, for fansene elsker Ole, vi elsker alle Ole, og vi ønsker, at det går ham godt. Så når kritikken kommer, er han den, der kan håndtere det,” runder han af.