Ronald Koeman havde kun rosende ord tilovers, da han efter sejren over Valencia udtalte sig om Philippe Coutinho.

Det er svært at komme udenom det faktum, at det har gået op og ned for Philippe Coutinho i den tid, han har været i Barcelona. Søndag aften viste han sig dog fra en bedre side.

LÆS OGSÅ: Zinedine Zidane: Han fortjener at vinde Ballon d’Or

Efter omtrent en times tid, blev den brasilianske spiller sendt ind på banen mod Valencia. Her spillede han en fin kamp, og fik sat prikken over i’et på sin præstation, da han fem minutter før tid lukkede kampen med sin scoring til 3-1.

Efter opgøret var det kun rosende ord, som Barcelona-træner Ronald Koeman havde tilovers for Coutinho og hans præstation. I samme ombæring gjorde han det klart, at han har stor tillid til den brasilianske spiller.

“Den var god. Da han blev skiftet ind, gjorde han det godt. Med hans frihed var vi i stand til at kontrollere kampen bedre, og han ved, hvordan man scorer mål,” lød det fra Ronald Koeman ifølge Goal.

“Han har taget et vigtigt skridt, for jeg har altid troet på Coutinho. Han bliver bedre og bedre,” sagde den hollandske Barcelona-træner også på pressemødet efter kampen.

Den nu 29-årige Philippe Coutinho blev hentet til FC Barcelona tilbage i 2018, men siden da er det ikke blevet til mere end 97 kampe for den catalanske klub. I disse kampe har han bidraget med 24 mål og 14 oplæg.

LÆS OGSÅ: Godt nyt for Barca: Ligue 1-klub villige til at sælge Koeman-transfermål

Indtil hans scoring søndag aften, havde brasilianeren haft måltørke i næsten et år. Hans seneste scoring for Barcelona kom nemlig i et opgør mod Osasuna i La Liga, der blev spillet den 29. november sidste år.