RB Leipzig kommer sandsynligvis ikke til at mangle bejlere til Dayot Upamecano til sommer. De første to klubber har nemlig allerede meldt sig på banen, og har varslet, at de vil byde.

LÆS OGSÅ: United-fans med opråb: Sælg disse spillere

Både Manchester City og Manchester United har nemlig udvist interesse i Leipzig-stjerne. Derfor ønsker de begge at byde på franskmanden. Det melder tyske medie Sport Bild.

Den 22-årige franske forsvarer bliver af mange anset som værende en af Europas mest lovende forsvarere. Af flere forskellige medier er særligt Manchester United blevet sat i forbindelse med ham.

Manchester United har oplevet defensive problemer i starten af denne sæson, hvilket har medført, at Ole Gunnar Solskjær leder efter forstærkninger til truppens bagkæde.

Manchester Citys behov bør ikke være helt så stort, da de for nylig investerede stort i Ruben Dias. Tilsyneladende er det dog ikke noget, der afholder dem fra at lave en potentielt god handel.

Dayot Upamecano har en overkommelig frikøbsklausul på omtrent 40 millioner pund. Denne frikøbsklausul træder i kraft, når denne sæson er overstået.

LÆS OGSÅ: Barcelona ønsker at signe United-spiller: Barca-lejren er optimistiske

Det er en pris, der har gjort ham endnu mere attraktiv, da han er en lovende ung spiller. Dog er de fleste klubbers økonomi under pres som følge af coronapandemien.