Mohamed Salah kunne inden årsskiftet fortælle, at han legede med tanken om at skifte til FC Barcelona eller Real Madrid. Det fortalte han i et interview med Diario AS, hvor han nægtede at udelukke at skifte til én af de to klubber.

LÆS OGSÅ: Avis: Derfor skifter Sergio Ramos næppe til Manchester United

Ramon Calderon, som tidligere har været præsident i Real Madrid, fortæller nu, at der utvivlsomt er interesse i Salah fra Los Blancos. Han fortæller dog også, at det bliver svært for Salah at udforske sine muligheder.

“Han er en god spillere og en målscorer. Han har hjulpet Liverpool ved at give ham sit bedste, men jeg tror ikke, de lader ham skifte. Skulle det ske, er det fordi, de bliver tilbudt rigtig mange penge,” fortæller Calderon til On Time Sports.

“Selvfølgelig ønsker Real Madrid at signe Salah, men Liverpool ville bede om et stort beløb penge. Salah er en fantastisk spiller med stort potentiale, og alle klubber ville elske at have ham, men jeg tror ikke, Real Madrid har de finansielle kræfter til at signe ham.”

LÆS OGSÅ: Laporta om Messi: Sådan får vi ham til at blive

Real Madrid har typisk mange midler at rykke rundt med, men ligesom alle andre, er også de blevet hårdt ramt af coronapandemien. De har dog ikke en gæld, der er løbet løbsk ligesom de har hos FC Barcelona, men de burde ikke havde midlerne til at lave sådan en stor signing som Mohamed Salah nu er.