Richarlison forlader Everton, men bliver i Premier League, lyder det fra transfereksperten Fabrizio Romano.

Der har været en del snak om, at Richarlison kunne være på vej videre fra Everton, efter at have haft en rigtig god sæson i 2021/22-sæsonen.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman langer ud: Barca bor i fortiden

Her viste han sig nemlig fra sin bedste side, hvilket har skabt stor interesse fra flere klubber, hvilket også omfatter klubber udenfor Premier League.

Nu lyder det dog, at kampen om den unge brasilianer er slut, da både Everton og Richarlison er blevet enige med hans nye klub.

For en pris, der kan løbe op i hele 60 millioner pund inklusive variabler, er den brasilianske stjerne nemlig blevet solgt til Tottenham.

Den faste pris lyder på 50 millioner pund, hvorfor der altså er blevet inkluderet variabler for 10 millioner pund i aftalen mellem Everton og Tottenham.

Ifølge Fabrizio Romano er der styr på det hele, og kontrakten er allerede blevet sendt til Richarlison og hans agent, så der hurtigt kan blive skrevet under.

Hertil lyder det også, at Tottenham har sendt en repræsentant til Brasilien, hvor et lægetjek vil blive udført, inden aftalen bliver officielt præsenteret.

LÆS OGSÅ: Sådan vil Manchester United overbevise Christian Eriksen

Der var også stor interesse for Richarlison i Chelsea, som helt frem til det sidste forsøgte at kapre aftalen, men det lykkedes dog ikke for London-klubben.