FC Barcelona har længe været kædet sammen med Manchester City-stjernen Ferran Torres. Nu er handlen bekræftet.

I lang tid har det set ud til, at Ferran Torres’ nye hjem ville blive Barcelona. Nu bekræfter den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano, at Barcelona og Manchester City er blevet enige.

LÆS OGSÅ: Er ikke en del af Xavis planer: Arsenal vil hente udskældt Barcelona-spiller

De to klubber har forhandlet i de seneste uger, og er nu endelig nået til enighed om en handel. Angiveligt har det været det økonomiske aspekt, der har gjort det vanskeligt.

Fabrizio Romano melder, at aftalen mellem de to klubber lyder på en pris på 55 millioner euro, der svarer til ca. 410 millioner kroner. Dertil kommer der også yderligere 10 millioner euro (75 millioner kroner) i bonusser.

Ifølge journalisten skriver Ferran Torres under på en femårige aftale med den catalanske klub i de kommende timer. Derfor må det formodes, at han skifter Manchester ud med Barcelona i januars transfervindue.

Ferran Torres har hele tiden været af højeste prioritet for Xavi. Nu ser det ud til, at Xavi kan glæde sig over, at hans snart får den unge angriber til rådighed i Barcelona.

Ifølge Mundo Deportivo er det dog ikke muligt for Barcelona at registrere ham i kamptruppen, før de har solgt en eller flere spillere fra den nuværende trup.

LÆS OGSÅ: Thomas Tuchel fisker i PSG: Han skal erstatte Rüdiger

Derfor arbejder den catalanske storklub i øjeblikket på at fremskynde processen med at få solgt en række spillere. Hvis det ikke lykkes at få solgt ud af truppen, kan Barcelona risikere, at de ikke kan registrere Ferran Torres.