FC Barcelona har ikke været heldige, når det kommer til skader. De har blandt andet skulle undvære Ansu Fati, ligesom man også har måtte undvære Philippe Coutinho i hele 2021, hvor han har døjet med en meniskskade i sit venstre knæ.

LÆS OGSÅ: Zidane vil ikke udelukke Cristiano Ronaldo-retur

Barcelona meldte ud den 2. januar, at Coutinho var blevet opereret for en beskadiget menisk, hvorfor han kunne se frem til at sidde ude i tre måneder.

Tidsfristen er dog ved at være overskredet, da de tre måneder snart er gået. Det fik Barcelona til at meddele mandag aften, at den 28-årige midtbaneprofil rejser hjem til Brasilien, hvor han vil blive opereret for knæskaden.

De har ikke uddybet, hvilket behandling han skal igennem, eller om han skal under kniven igen.

Philippe Coutinho står blot noteret for 14 optrædende for FC Barcelona i denne sæson, hvor det er blevet til tre scoringer og to oplæg til følge. Det er blandt andet dette, der har medført, at Barcelona umiddelbart ender med at skille sig af med Coutinho til sommer, da han simpelthen er for dyr at have i klubben, når han ikke spiller.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Det kom forleden frem, at Arsenal skulle være blandt dem, der har set sig varme på Coutinho, da man endnu ikke ved, om man kan få Martin Ødegaard hentet permanent i Real Madrid.