I dag er det blevet bekræftet, hvornår Real Madrid og FC Barcelona igen tørner sammen, og det kan meget vel være, at kampen bliver afgørende for, hvem der ender øverst af de to hold, da de i øjeblikket ligger side om side i tabellen.

LÆS OGSÅ: Medie: United har fastsat prisen for Jesse Lingard

De tørner sammen den 10. april klokken 21.00.

De har allerede mødtes i denne sæson, hvor det var Real Madrid, der trakt det længste strå, da de besejrede FC Barcelona med 1-3. Men denne gang bliver der ikke nogen hjemmebanefordel til Real Madrid, hvilket dog heller ikke er det samme uden fans, da Santiago Bernabéu er ved at blive renoveret.

Derfor vil den kommende El Clásico-kamp blive spillet på Real Madrids træningsanlæg Valdebebas på Alfredo Di Stefano-stadionet.

Og som tidligere nævnt, så er toppen af La Liga uhyre tæt, hvorfor kampen den 10. april meget vel kan ende med at blive afgørende for Real Madrid og Barcelonas sæson. De ligger begge meget tæt på Atlético Madrid i ligaen, hvorfor de tre point er livsvigtige, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at vinde ligaen.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

FC Barcelona står dog meget stærkt i øjeblikket, da de er det hold i Europa, der har det højeste pointgennemsnit. De har nemlig stadig til gode at tabe en kamp i 2021, mens Real Madrid ligger på niendepladsen på listen over pointgennemsnit.