Egentlig var Edinson Cavani blevet udtaget til truppen, der skulle rejse til Italien for at spille mod AC Milan i Europa League, men det bliver ikke til noget. Derimod er det blevet besluttet, at han skal blive i England, mens resten af truppen rejser med til Støvlelandet.

LÆS OGSÅ: Transferguru afviser: Han er ikke på vej til Manchester United

Manchester United-angriberen deltog ved onsdagens træning sammen med resten af truppen, som var sidste træning før det kommende opgør mod den italienske topklub. Her oplevede han en reaktion ved sin tidligere skade. Det er denne reaktion på hans tidligere skade, der har ført til, at han ikke vil sidde på flyet, der flyver fra Manchester til Milano torsdag.

Derimod er det blevet besluttet, at Edinson Cavani skal blive i England. Sandsynligvis handler det om, at man ikke vil risikere, at han igen bliver skadet, hvis han deltager i opgøret. Derfor er planen også, at han i stedet vil modtage behandling af klubbens lægestab.

LÆS OGSÅ: Landstræner om United-spiller: Var ikke, hvad han havde håbet

Der er dog ikke kun dårligt nyt. Klubben har nemlig oplyst, at der er flere andre spillere, der har kæmpet med skader, som er klar til opgøret mod AC Milan. Klubben har nemlig oplyst, at både Paul Pogba, David De Gea og Donny van de Beek er tilbage.