Det spidser til i toppen af La Liga, hvor Atlético Madrid blot har ét point ned til FC Barcelona, der indtager andenpladsen. Det er derfor ikke overraskende, at man tror på guldet i Barcelona, men det er også inden for rækkevide for Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Barcelona-legende sætter ord på Messi og Koeman

De tre point, der er på højkant til lørdagens El Clásico kan dermed være udfaldsgivende for sæsonen. Som tidligere nævnt, så har Barcelona blot ét point op til Atlético, mens Real Madrid har tre point op til førstepladsen. Og der skal ikke herske nogen tvivl om, at det kan ende med at blive de små detaljer og marginaler, der kan afgøre mesterskabet i år.

Det er dog nu blevet offentliggjort, hvem der skal dømme El Clásico. Det er endt med at blive den kontroversielle dommer Mateu Lahoz, som dermed skal dømme kampen i Madrid.

Han er blevet en notorisk dommer, som adskillige spillere ikke bryder sig om, hvis man skal sige det mildt. Han slår mange som typen, der ofte får sig selv sat i et unødigt fokus. Han er dog samtidig blandt de mest erfarne og rutinerede dommere, og han dømte forleden kampen mellem Bayern og Paris Saint-Germain, da de tørnede sammen i Champions League.

LÆS OGSÅ: Juve-boss: Ronaldo er en del af fremtiden

Det bliver sjette gang for Lohez’ vedkommende, at han skal dømme et opgør mellem Real Madrid og Barcelona.