Silkeborg kunne tirsdag meddele, at man kommer til at vinke farvel til anfører Magnus Mattsson, som man havde solgt til en unavngiven klub, som man dog nu endelig har fået navnet på.

LÆS OGSÅ: Pogba afviser kontraktsnak med United: Ingen bud endnu

Den 22-årige Mattsson komme således til at bytte Silkeborg ud med NEC Nijmegen, der spiller i den hollandske Æresdivision.

“Det har altid været min drøm at prøve mig selv af på højest mulige niveau, og nu kom der en mulighed fra NEC Nijmegen om at tage et nyt skridt mod den drøm. Jeg er meget glad for, at det er faldet på plads, og jeg glæder mig vildt til den nye udfordring,” siger Magnus Mattsson.

“Når det er sagt, så hersker der ikke tvivl om, at SIF er min klub. Klubben har hjulpet mig meget på vejen hertil, og at kunne få lov til at give noget tilbage til SIF, betyder meget for mig.”

“Derfor er jeg glad for, at SIF også får noget ud af aftalen med NEC Nijmegen. Jeg vil kunne komme tilbage hertil om 10 år og stadig have det godt med de mennesker, der er her,” siger Magnus Mattsson til Silkeborgs hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Agüero udtaler sig om Messis fremtid

Magnus Mattsson har skrevet under på en kontrakt, der løber til 2024, men hvor man dog har option på yderligere et år.