Barcelona-truppen til søndagens opgør mod Levante er blevet afsløret, og blandt spillerne finder man 18-årige Ansu Fati

FC Barcelona har været inde i en skidt stime på det seneste. Derfor har det også været småt med de gode nyheder. Heldigvis er der endelig et lille lys i en mørk tid.

LÆS OGSÅ: Næste i rækken for Laporta og co.: Denne kontraktforlængelse er næste prioritet

Ansu Fati vender nemlig tilbage som en del af truppen, der er udtaget til søndagens kamp mod Levante i La Liga, som bliver spillet på Camp Nou.

Det forventes ganske vist, at det kun er ganske få minutter, den unge angriber får på banen. Han har nemlig været på sidelinjen i mere end 10 måneder, hvorfor han skal starte roligt ud. Ikke desto mindre er hans comeback endelig bekræftet.

Til gengæld bliver Barcelona nødt til at klare sig uden hollandske Frenkie de Jong, der fik et rødt kort og dermed karantæne i torsdagens 0-0-opgør mod Cadiz på udebane.

De Jong var tilmed ikke den eneste Barcelona-mand, der måtte forlade banen efter at have fået et rødt kort. Koeman blev nemlig også sendt ud, da han beklagede sig til dommerne. Derfor skal han tilbringe kampen mod Levante på tribunen.

LÆS OGSÅ: Pris på 370 millioner: Barca vil hente City-stjerne

Fati pådrog sig en alvorlig skade i en kamp mod Real Betis på Camp Nou i november sidste år. Siden da har han været nødt til at lade sig operere flere gange, men nu er han altså klar til at vende tilbage til banen.