Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær var meget interesseret i at forlænge med skarpskytten Edison Cavani, som man må sige har været fremragende i den seneste tid, hvilket naturligvis også medførte, at han vandt prisen for Månedens Spiller.

LÆS OGSÅ: Sviner United og Liverpool: “Tag deres titler fra dem”

Det er derfor en glædelig nyhed for Manchester United, og i forlængelse af det, og deres fans, da det er blevet bekræftet, at Manchester United har sikret sig Cavanis underskrift på en ny kontrakt, hvilket betyder, at han tager en tørn mere hos sin nuværende klub.

“Jeg har gennem sæsonen udviklet stor kærlighed til denne klub, og alt hvad den repræsenterer,” siger Cavani til klubbens hjemmeside.

“Fra det første øjeblik, jeg ankom til klubben, har jeg haft trænerens tillid. Det giver dig gode kår som spiller, og jeg vil gerne takke ham for det,” tilføjer han.

Edinson Cavani står noteret for at have scoret 15 mål for Manchester United i denne sæson, hvorfor han, som tidligere nævnt, har været en stor del af Manchester Uniteds succes, siden han ankom til klubben tilbage i oktober.

LÆS OGSÅ: Forslag om ny liga: United og andre Premier League-klubber stemmer for

Han scorede senest mod Aston Villa, da Manchester United leverede et flot comeback.