Manchester Uniteds 34-årige angriber har ikke været en del af de seneste fire kampe, som De Røde Djævle har spillet. Det skyldes, at han har siddet på sidelinjen, da han har været ramt af en mindre muskelskade.

LÆS OGSÅ: United-spiller åbner op: Havde håbet på mere tid i Manchester United

I sidste uge kunne den norske Manchester United-træner, Ole Gunnar Solskjær, på et pressemøde fortæller, at der ikke var tale om en alvorlig skade for Cavani. Samtidig gav han også udtryk for, at det kunne forventes, at han snart ville være at se i aktion igen.

Og det ser ud til, at Ole Gunnar Solskjær fik ret i sin udtalelse om, at det ikke vil vare længe, før han igen ville være at finde på banen. Den 34-årige angriber er nemlig med i truppen til onsdagens opgør mod Crystal Palace i Premier League, som bliver spillet på Selhurst Park.

Det kan vise sig at være en stor gevinst for Manchester United, at den tidligere PSG-spiller igen er en del af den aktive trup. I de seneste to kampe er det nemlig ikke lykkedes for De Røde Djævle at få sendt en bold i nettet.

LÆS OGSÅ: Ferdinand afslører: Roy Keane slog United-talent ned

I denne sæson står den 34-årige angriber noteret for at have bidraget med seks mål i de 17 kampe, som han har fået spilletid i, i Premier League.