Wayne Rooney har ikke været manager i Derby i lang tid. Alligevel har han allerede sikret sig sin første signing som manager i den engelske klub. Og det er tilmed ikke en hvilken som helst klub, han har handlet med, for at bringe sin første signing til klubben.

LÆS OGSÅ: Solskjær nyder at følge United-talent: Skal han op på førsteholdet?

Det er nemlig hans egen tidligere klub, Manchester United, der har sendt en af deres spillere til Derby, hvor han nu skal spille under Manchester United-legenden. Derby County har nemlig bekræftet, at de kan byde velkommen til Teden Mengi, som de har hentet til klubben på en lejeaftale.

Begge klubber har på deres respektive hjemmesider bekræftet, at den unge Teden Mengi vil skifte De Røde Djævle ud med Derby County – i hvert fald for en stund, da der som sagt blot er tale om en lejeaftale.

LÆS OGSÅ: Barcelona skal betale Messi stor loyalitetsbonus – Også hvis han forlader klubben

Indtil nu har den 18-årige Teden Mengi været anfører for De Røde Djævles U23-hold. Tilbage i august fik han også sin debut for førsteholdet, da han blev sendt på banen i et opgør mod LASK i Europa League. I den kommende tid kommer han dog til at tørne ud for Derby County, hvilket – som sagt – betyder, at han også kommer til at spille under Manchester United-legende Wayne Rooney.