West Ham har onsdag bekræftet, at de har sikret sig den 19-årige lovende midtbanespiller Pierre Ekwah Elimbys underskrift, hvilket betyder, at han dermed forlader Chelsea til fordel for West Ham.

LÆS OGSÅ: Solskjær ikke tilfreds med Wan-Bissaka: Landsholdsback forbereder sig på skifte til United

De har dog valgt ikke at oplyse, hvor stort et beløb, de måtte af med i overgangssummen, men han kommer således til at skrive under på en aftale, der kommer til at gælde de kommende tre år, hvori man ligeså har fået indskrevet en option, som, hvis brugt, vil betyde, at man har ham i yderligere et år.

Ekwah Elimby har en meget lys fremtid foran sig inden for fodboldens verden, da langt de fleste eksperter, der har set den kraftfulde, defensive midtbanespiller, som også er alsidig i sit spil, da han også kan agere forsvarsspiller, i aktion vil sige, at han er et meget lovende talent.

Det ville derfor ikke være overraskende, hvis han ender med at blande sig på førsteholdet.

“De unge spillere har en god chance for at bryde ind på førsteholdet her, som de har gjort det i fortiden. En masse unge spillere har nået førsteholdet. Declan Rice er blevet kaptajn, og han er så ung og gør det så godt. Mark Noble er en utrolig spiller, som har været her og har gjort det samme. Jeg vil gøre det samme som dem,” siger han til “The Hammers” hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Barcelona udser sig Premier League-profil som alternativ til Wijnaldum

Han har også fået chancen for at vise sig frem, hvilket han i den grad skulle have gjort under de to ugers prøvetræning med klubben, men han kommer til at starte tilværelsen i West Ham ved at slutte sig til U23-mandskabet.