FC Barcelona-cheftræner Ronald Koeman indrømmede, at han er bekymret for klubben, da de har haft en af de værste sæsonstarter i klubbens historie.

LÆS OGSÅ: Barcelona kan risikere konkurs

De har matchet deres værste La Liga-pointscore efter seks kampe, siden ligaen vendte tilbage til at tildele tre point for en vunden kamp. Det sker efter, at de lørdag spillede 1-1 mod Deportivo Alaves, der tilmed var i undertal.

Antoine Griezmann formåede at udligne efter Luis Riojas mål med blot 27 minutter tilbage, hvilket reddede et point til FC Barcelona. Det betyder, at de nu har kun otte point. Endvidere har de også otte point op til 1. pladsen, hvor deres ærkerivaler fra Real Madrid er at finde.

Bekymret for angrebet

FC Barcelona befinder sig på nuværende tidspunkt på en 12. plads i La Liga, efter ikke at have vundet i fire kampe. Samlet set har de lige så mange point, som de havde i 2002/03-sæsonen under Louis van Gaal på dette tidspunkt i sæsonen.

“Jeg er bekymret over vores præstationer i angrebet,” sagde Koeman. “Det er ikke et attitude- eller koncentrationsproblem, men derimod et spørgsmål om at være mere sikker foran målet.”

“Det skete for os mod Juventus og også i dag. Desuden kan vi Alaves deres mål. Men hvis vi skaber så mange chancer, så kan vi ikke brænde så mange. Hvis du skaber chancer og du kun kan score på én, er det ikke godt.”

“Selvfølgelig er jeg bekymret for, at vi kun har hentet to point ud af de seneste 12. Jeg mener, at spillet generelt har været tilfredsstillende. Jeg ville være mere bekymret, hvis vi ikke skabte chancer.”

“Vi er nødt til at præstere bedre foran målet. Den sidste pasning, det sidste skud. Vi kan ikke misse så mange chancer. Vi misser for mange.”

Lionel Messi har det også fortsat svært. Den argentinske superstjerne har spillet 877 minutter uden at score i frit spil. Messis seneste mål i frit spil blev scoret mod Napoli i Champions League tilbage i august. Han har dog scoret tre straffe- og et frispark siden da.

I opgøret mod Alaves lavede Koeman tre udskiftninger i pausen, hvor Miralem Pjanic, Pedri og Trincao blev skiftet ud, mens Sergio Busquets, Clement Lenglet og Ousmane Dembele blev skiftet ind.

“Jeg var ikke tilfreds med første halvleg,” sagde Koeman. “Jeg lavede tre ændringer, fordi jeg ikke var tilfreds, og der var nogle spillere, der havde fået et gult kort.”

LÆS OGSÅ: Neto har bedre statistik end Ter Stegen

“I kritiserede mig forleden for at foretage ændringer for sent. I dag foretog jeg ændringer i pausen. Jeg var ikke tilfreds med vores første halvleg, og der var folk på bænken, der havde evnen til at score. Jeg ville ændre på tingenen, for at vinde kampen.”